Kısır döngüm

Başlatan Nadia, 10 Ağu, 2025, 01:04 Ö.Ö

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nadia

Trans kadınlara hayatım boyunca hayrandım.
Dürüst ve cesur duruşları ve güzellikleri , devrimci ruhları gerçekten aşık etti beni. Evet  biyolojik kadın da çekici benim için ama trans kadın çok daha fazlası.
Özellikle internetin hayatımıza girmesi ile dünyada yüzbinlerce trans kadının varlığını ve güzelliğini görmek tanımak mümkün oldu.
Bununla birlikte onları gördükçe giyinme dürtülerimi frenleyemez oldum ve 30 yaşlarımda giyinmeye başladım. Belki o zamanlar hayatımda trans bir aşkım olsaydı giyinmek bu kadar çekici olurmuydu bilmiyorum...
Çünkü çok olmasa da trans arkadaşlarıma ne zaman gitsem kendimi onların yanında hep kötü hissettim. Sadece görünüşü ile değil ruhen de bir kadının yanında bir otojinefili ! Hem de demiseksuel ! GBT nin G si B si veya T si hiç biri tam tarif etmiyor beni. Hepsinden biraz karışık bir yerlerdeyim.
Bu yüzden kendimi sürekli çözmeye çalışıyor ve hangi sınıfa sokmam gerektiğini sürekli sorguluyor ve araştırıyorum.

Zamanla bir terslik olduğunu fakettim. Bir kısır döngü bu. Trans kadınları tanıyıp gördükçe daha çok aşık oluyor ve onlar gibi olmak istiyordum. Ama giyindikçe de trans kadınlardan uzaklaşıyordum. Çünkü CD lerden hoşlanan trans yok. Bana yazanlar hep malum kişilerdi. Bu gün de durum  çok farklı değil. CD profilim ile hiç bir trans ilgilenmiyor. Sanırım çok dürüst olmak da her zaman kazandırmıyor. Başka hesaplar açıp önce böyleyim sonra da şöyleyim diyecek biri değilim. Peşin peşin kaybediyorum yani :)

Belki ben de trans kadın olsaydım bir CD çekici gelmezdi bana da. Peki o halde esas soru bu döngü nasıl kırılır ?
Aşka aşık bir mecnun

Derya Deniss

Bazı önyargıların olduğunu görüyorum ve normal karşılıyorum. Bunlar senin duyguların, bir başkası için sorun olmayacaktır.

Burada şöyle bir kaos var zannımca; Kimlikler ile tercihlerin birbirine karıştırılması gibi görüyorum sorunu. ikisi birbiri ile karıştığında kendini bir yere oturtabilmekte zorlanıyorsun.

Kimliği erkek yada kadın olan bir birey tercihlerinde bir veya birden fazla seçimler yapabilir. Bir trans birey içinde geçerlidir bunlar. Trans birey kadınlardan yada erkeklerden ya da her ikisinden çekim alabilir. Bunu tüm kimliklere yayabilirsin. Dolayısı ile bir trans bireyde cross bireyden hoşlanabilir. Çekim yasası matematiksel değil duygusaldır.

Yardımcı olabildim mi bilmem ?
Kimlikler başka tercihler başka olmak üzere etiketsiz bir düşünceye dalarsan kısır döngüden çıkabilirsin diye düşünüyorum.

:vay
Bir Yanım Mavi Yosun Çalkalanır Sularda

Hızlı Yanıt

Not: Bu ileti bir moderatör tarafından onaylanmadan görüntülenmeyecektir.

Adı:
E-Posta:
kısayollar: göndermek için alt+s veya önizleme yapmak için alt+p'ye basın